• Publicitate

Servicii returnare taxe si impozite! Fara comision in avans!

Discutii pe teme economice: conturi, banci, rate, dobanzi, pensii, asigurari, mediul de afaceri, declaratii de venit, taxe. Educatie si planificare financiara.
Răspunde

Servicii returnare taxe si impozite! Fara comision in avans!

Mesajde AdamOana » 11 Sep 2015, 05:54

Compania Taxback.com , lider mondial in domeniul returnarilor de taxe si cu o experienta de peste 18 ani in acest domeniu, te ajuta sa-ti recuperezi taxele si impozitele din strainatate.
Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de recuperari taxe pentru cetatenii romani care au lucrat in SUA, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Danemarca, Australia, SUA, Canada, Olanda, Belgia, Japonia, si Luxemburg. Compania are un efectiv de peste 50 angajati si beneficiaza de o mare recunoastere pe piata din Romania.
Pentru a afla mai multe informatii sau pentru a aplica pentru returnarea taxelor/ impozitelor tale din strainatate nu trebuie decit sa ne trimiti un email la [email protected] cu datele tale de contact , sa ne suni la 004 0264591297 sau sa te inregistrezi pe www.Montreal.lnk.taxback.com . Nu mai sta pe ginduri! Sunt banii munciti de catre tine! Contacteaza-ne chiar acum !!!
AdamOana
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 5
Membru din: 08 Feb 2010, 05:47
Localitate: Cluj Napoca, RO
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Înapoi la Canada - Rubrica economica - Economii, investitii, credite, afaceri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

  • Publicitate
cron