• Publicitate

Un titlu de subiect sau conversatie bun e cheia succesului!

Conditiile de utilizare a site-ului realizat.com si anunturi importante - citeste inainte de a posta!
Răspunde

Un titlu de subiect sau conversatie bun e cheia succesului!

Mesajde Moderator » 12 Noi 2009, 13:52

Pentru ca o conversatie sau mesaj sa fie publicate in cel mai scurt timp posibil si sa suscite interesul celorlati membri realizat.com este necesar ca acestea sa fie conform normelor de utilizare a forumului. Conversatiile sau mesajele care sunt neconforme vor trebui procesate manual de catre editori sau moderatori, ceea ce poate dura intre una si trei zile.

Pe scurt, conditiile ca o conversatie sau mesaj sa fie publicate prompt sunt urmatoarele:

1. Prima litera a titlului conversatiei sa fie majuscula (adca titlul subiectului sa nu inceapa cu litera mica) iar restul titlului va fi compus din litere mici, exceptand numele proprii, denumirile si abrevierile (de exemplu e acceptabil titlul "Cati CAD primesc pe 100 USD?").

2. Titlul conversatiei sa fie o propozitie (intrebare) si sa aiba sens. Titluri precum "pentru cine stie", "intrebare", "ofer job", "ajutor" nu vor fi publicate. Crearea de titluri descriptive (vezi exemple mai jos) este atat in avantajul celui care le posteaza (s-a constatat ca titlurile - propozitii intregi conduc la mult mai multe citiri ale subiectului respectiv) cat si al celorlalti care cauta informatia respectiva. Conversatiile cu titluri neconforme nu vor fi publicate iar in cazul in care acestea vor fi publicate de utilizatori vechi ale caror articole nu sunt moderate - titlurile vor fi editate sau subiectele sterse iar utilizatorii respectivi isi vor pierde privilegiile de auto-aprobare a continutului postat.

3. Subiectul trebuie publicat in rubrica cea mai potrivita. De pilda, o discutie specifica orasului Montreal va trebui publicata in rubrica locala, in timp ce o tema interesanta tuturor canadienilor trebuie publicata in rubrica globala corespunzatoare. Subiectele postate in rubrica gresita nu vor fi vizibile iar in cazul in care acestea vor fi publicate de utilizatori vechi ale caror articole nu sunt moderate - subiectele vor fi mutate sau sterse iar utilizatorii respectivi isi vor pierde privilegiile de auto-aprobare a continutului postat.

4. Titlul conversatiei nu poate fi compus doar din majuscule (litere mari). Singurele grupuri de majuscule admise sunt abrevierile precum denumiri de organizatii, monede, etc. (vezi si exemplele de mai jos)

5. Mesajele compuse integral din majuscule (litere de tipar) nu vor fi publicate, sau vor fi sterse. Nu vor fi publicate nici posturile in care se folosesc litere foarte mari, colorate samd. - folosite pentru a atrage atentia asupra postului respectiv. Caracterele ingrosate, subliniate, inclinate, de culori diferite etc. se folosesc doar pentru a atrage atentia asupra diverselor sectiuni ale mesajului respectiv, si nu a mesajului in ansamblu.

Exemple de titluri de conversatii acceptabile:

Unde gasesc haine de iarna de calitate la pret accesibil?
Vinuri romanesti la SAQ?
Ce provincie recomandati celor ce vor sa emigreze?
Emigrare Canada ca self employed/rezident Spania
Unde merg sa depun actele pentru ajutor social - si ce acte?
Cum pot obtine cel mai repede o linie de credit?
Caut asociat(i) pentru ferma viticola
Studii Arhitectura - plata facultatii, inscriere, etc.
Cum se vede Canada de la balconul nostru
Informatii despre meseria de macaragiu
Cum functioneaza distributel? Pro si contra

realizat.com - Traieste viata pe care o meriti
Pentru a contacta direct realizat.com vizitati linkul "Contacteaza-ne".
Avatar utilizator
Moderator
Moderator realizat.com
Moderator realizat.com
 
Mesaje: 63
Membru din: 18 Ian 2005, 13:31
Localitate: Ontario
A multumit: 1 data
I s-a multumit: 5 ori

Publicitate

Înapoi la realizat.com - Anunturi oficiale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

  • Publicitate
cron