• Publicitate

Realizat.com - Despre noi

Conditiile de utilizare a site-ului realizat.com si anunturi importante - citeste inainte de a posta!
Răspunde

Realizat.com - Despre noi

Mesajde Administrator » 10 Oct 2011, 08:44

Proiectul si reteaua de site-uri EmigrareCA a luat fiinta in februarie 2003 cu forumul MontrealRO, misiunea proiectului fiind atat crearea unei platforme de colaborare pentru toti romanii si vorbitorii de limba romana care doresc sa se stabileasca in Canada, cat si punerea la dispozitie a celei mai simple si eficiente modalitati de a pastra legatura cu comunitatea romaneasca dupa mutarea in Canada.

Din 2003 si pana in prezent, proiectul EmigrareCA a asistat zeci de mii de familii in atingerea visului de a avea o viata normala traita in Canada. De la orientarea initiala privind etapele procesului de emigrare si pana la primii pasi pe taram canadian, membrii comunitatii noastre gasesc in rubricile forumurilor asistenta de care au nevoie, primind ajutor atat de la echipa EmigrareCA cat si de la membrii comunitatii forumurilor care au parcurs acelasi drum inaintea lor sau in aceeasi perioada.

In timp, retelei EmigrareCA i s-au adaugat site-urile TorontoRO, VancouverRO, CalgaryRO si OttawaGatineauRO, acoperind in prezent peste 95% din localitatile unde domiciliaza vorbitorii de limba romana din Canada, permitand astfel atat crearea de comunitati locale, cat si o mai buna orientare a celor aflati in drum spre Canada privind localitatea sau zona unde doresc sa se stabileasca.

Site-urile retelei noastre cuprind rubrici locale (disponibile doar in site-ul respectiv, cum ar fi rubrica locala de mica publicitate) si globale (rubrici accesibile din toate site-urile retelei, de exemplu sectiunea economica), optimizand comunicarea dintre toti vorbitorii de limba romana, indiferent unde se afla acestia - in Canada sau in drum catre aceasta tara.

Proiectul EmigrareCA a fost mediatizat atat in presa canadiana, cat si in cea din Romania.

In noiembrie 2013, site-urile CalgaryRO, MontrealRO, OttawaGatineauRO, TorontoRO si VancouverRO au fost reunite in portalul realizat.com - unire care permite o mai mare flexibilitate a proiectului, cat si oferirea de noi servicii membrilor comunitatilor noastre.
Pentru a contacta direct realizat.com vizitati linkul "Contacteaza-ne".
Avatar utilizator
Administrator
Administrator realizat.com
Administrator realizat.com
 
Mesaje: 20
Membru din: 22 Feb 2003, 06:43
Localitate: Canada
A multumit: 1 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Înapoi la realizat.com - Anunturi oficiale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

  • Publicitate
cron