• Publicitate

~ LA MULȚI ANI realizat.com - 10 ani din viața noastră ~

Conditiile de utilizare a site-ului realizat.com si anunturi importante - citeste inainte de a posta!
Răspunde

~ LA MULȚI ANI realizat.com - 10 ani din viața noastră ~

Mesajde Tavi » 21 Feb 2013, 22:06

Dragi utilizatori ai reţelei de site-uri Emigrare.CA, astăzi este o ocazie specială: se împlinesc zece ani de când am pornit la drum împreună – din dorinţa de a ne ajuta semenii să îşi îndeplinească visele și năzuința de a trăi o viaţa mai bună, viaţă pe care o merităm fiecare dintre noi - drum care a pornit de la însămânțarea primei grâne, primul nostru site, realizat.com – care a rodit frumos si îndrăzneț, dând viață unei reţele de site-uri-surori, care au ajutat un număr foarte mare de oameni in alcătuirea de preferințe și luarea de decizii - atunci când Dumneavoastră, utilizatorii site-urilor realizat.com, realizat.com, realizat.com, realizat.com și realizat.com a trebuit să alegeți cum și unde să vă stabiliți în această țară primitoare pentru a vă trăi viziunea de viață fericită și împlinită.

Noi, echipa realizat.com, vă mulțumim pentru că ne-ați fost parteneri în acest voiaj al întrajutorării aproapelui nostru, al înțelegerii nevoilor și expectanțelor fiecărui utilizator sau doar vizitator al forumurilor noastre, în scopul informării despre ce înseamnă să emigrezi in Canada, să continui în profesia pe care o ai sau să practici una diferită pe meleaguri noi și diferite - și multe alte decizii complexe, prezente în cadrul procesului de emigrare, practic schimbarea vechii vieți cu una nouă.

Cu mândrie și sinceritate îmi felicit atât echipa cât și pe toți voluntarii care au contribuit la acest minunat proiect de solidaritate umana de-l lungul anilor...pentru orele nesfârșite alocate căutării și publicării informațiilor celor mai recente și elocvente, emise atât de autoritățile canadiene, cât și de alți utilizatori, astfel încât Dumneavoastră să vă parvină în permanență date curente și fapte recente și reale...pentru munca moderatorilor care mențin 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna o atmosferă civilizată în cadrul tuturor rubricilor comunităților noastre.

Cu mândrie și bucurie vă mulțumim Dumneavoastră, celor care ați alocat ore întregi pentru a publica date concrete despre ce înseamnă să-ți reîncepi viața departe de tara natala, despre ce înseamnă să reușești și, uneori, să eșuezi, însă să înveți în același timp că orice obstacol este un pas înainte, atâta timp cât există pasiunea interioară care ne face pe toți să mutăm munții din loc, atunci când ne propunem acest lucru cu adevărat.

Cu mândrie si respect vă mulțumim Dumneavoastră, celor care ați dat dovadă de altruism și de umanism, atunci când ați așteptat pe cineva nou-venit la aeroport, ați găsit altcuiva o chirie, ați recomandat pe cineva la obținerea primului loc de muncă din Canada - iar lista poate continua, ea fiind foarte lungă...căci din fapte mărunte se naște măreția umană. Iar ce au fost, sunt și vor fi aceste forumuri, dacă nu un amalgam de informații utile și corespunzătoare pentru fiecare dintre nevoile și aspirațiile noastre, indiferent că este vorba despre găsirea unei locuințe, despre cumpărarea unei mașini, despre sfaturi privind căutarea unui loc de munca sau schimbarea lui cu unul mai bun, despre cum funcționează sistemul medical și cel al educației, despre avantajele înscrierii copilului într-o școală engleză respectiv una franceză, și câte și mai câte.

Ne bucurăm și suntem mândri că am fost alături de Dumneavoastră în demararea și parcurgerea proiectului de a ne trăi cu toții viața pe care o merităm, așa cum o înțelegem fiecare dintre noi.

La mulți ani realizat.com și tuturor membrilor site-urilor rețelei noastre!

Octavian Cosma, Tavi(avi)
The real purpose of life is to enjoy your limited time.
Avatar utilizator
Tavi
Mereu prezent...
Mereu prezent...
 
Mesaje: 2062
Membru din: 22 Feb 2003, 07:07
A multumit: 359 ori
I s-a multumit: 296 ori

Publicitate

Mesajde Tavi » 21 Feb 2013, 22:09

P.S. Vă invit să ne amintim împreună un moment frumos legat de realizat.com.

Voi începe eu cu amintirea zilei de 4 februarie 2003, când, neavând încă viza de rezidență permanentă în pașapoarte, într-o zi ploioasă de pre-primăvară timișoreană, am mers după încheierea zilei de lucru să înregistrez domeniul de Internet realizat.com – pe atunci un domeniu .ro era mai scump decât astăzi și a reprezentat un procent semnificativ din salariul meu din acea perioadă – și nu putea fi plătit online, ci trebuia achitat la o anumita bancă, trimis faxul la București, etc. – deficiență care în cele din urmă are și urmări pozitive, regăsirea chitanței respective (moment care are loc în general de fiecare dată când fac ordine în acte) producându-mi emoții (pozitive) care nu ar fi existat dacă aș fi plătit online și aș fi avut la dispoziție doar o înregistrare electronică a tranzacției. Plătind offline însă, documentul respectiv, pixul funcționarului bancar, vor dăinui mereu, o memorie mereu plăcută, dată fiind amploarea și diversitatea proiectului realizat.com.
The real purpose of life is to enjoy your limited time.
Avatar utilizator
Tavi
Mereu prezent...
Mereu prezent...
 
Mesaje: 2062
Membru din: 22 Feb 2003, 07:07
A multumit: 359 ori
I s-a multumit: 296 ori

Mesajde SteaDeMare » 21 Feb 2013, 22:19

La Multi Ani si din partea mea & multa sanatate tuturor !

Va marturisesc cu placere ca am Emigrat in Canada Doar cu informatii " culese " de aici , lecturand zile si nopti, comunicand cu zeci de useri, chiar intalnindu-ma cu cativa , acest sait e pur si simplu MINUNAT, plin de info , la zi ,la obiect , o adevarat enciclopedie on-line...... ieftin si la indemana ORICUI !!!

Profitati de ocazie si salvati-va vietile ! ( ma adresez celor de peste mari si tari , bagajele si la aeroport cu voi , Canada va asteapta ) !

" Traieste viata pe care o meriti! " by Tavy....

* cu info de aici am obtinut Viza

** cu info de aici mi-am gasit jobul visat

*** cu info de aici mi am facut prieteni noi in Montreal si nu numai

Va salut si va urez tuturor numai bine !!! si LMA din nou sa fie cu noroc bun tuturor noilor emigranti !!!

un singur sfat va dau : lecturati, lecturati si iar lecturati.....

hai poate doua :) + invatati , invatati , invatati...engleza, franceza si orice alta limba straina ( oricand va poate aduce doar beneficii ) !

cu respect, Costy
Avatar utilizator
SteaDeMare
Sunt de-al casei...
Sunt de-al casei...
 
Mesaje: 1084
Membru din: 24 Apr 2010, 10:46
Localitate: Montreal, QC, Canada
A multumit: 89 ori
I s-a multumit: 70 ori

Mesajde Lumi Ciumpe » 21 Feb 2013, 22:43

Tavi, felicitari si multumiri. realizat.com a fost o etapa a tineretii mele. :) Cred ca si eu prin februarie 2003 m-am inscris, daca nu ma insel.
niciodata n-a fost sa nu fie cumva
Avatar utilizator
Lumi Ciumpe
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 34
Membru din: 07 Oct 2003, 07:56
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde Lumi Ciumpe » 21 Feb 2013, 22:44

ah, octombrie, dar tot 2003 :)
niciodata n-a fost sa nu fie cumva
Avatar utilizator
Lumi Ciumpe
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 34
Membru din: 07 Oct 2003, 07:56
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde oana_p8 » 21 Feb 2013, 23:04

La multi ani!Felicitari pentru toata munca depusa si multumiri pentru toate informatiile utile pe care le-am aflat de aici!Toate cele bune!
DCS:15.04.09
ACC+OUV:11.05.09
INTERV*:7.10.09
AM:23.11.09
VIZA:27.05.10
Canada:22.06.10
oana_p8
Imi place aici si raman...
Imi place aici si raman...
 
Mesaje: 164
Membru din: 05 Mai 2008, 03:12
Localitate: Alberta
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 3 ori

Următorul

Înapoi la realizat.com - Anunturi oficiale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

  • Publicitate