• Publicitate

Viza turistica parinti - rezumat

Variante, formulare, acte necesare, costuri, informatii si discutii

Moderator: sorro

Răspunde

Mesajde H^yal » 22 Sep 2012, 18:51

Gi cu scrie:Salut stie cineva ce trebuie de facut in cazul in care vrem sa cerem prelungirea vizei mamei care se afla la noi, EU stiu ca trebuie sa scrim o scrisoare , dar nu stiu unde trebuie sa o trimitem , si care sunt celelalte proceduri?mama poate sa stea pina in ianuarie, viza e pe 7 ani. Va sunt ft recunoscatoare!


Informatiile sunt cuprinse aici: http://www.cic.gc.ca/english/visit/extend-stay.asp.
La dosar trebuie sa anexati mai multe documente, nu numai scrisoarea de motivare a prelungirii vizei + PRELUNGIREA SE POATE FACE SI ONLINE! http://www.cic.gc.ca/english/e-services ... -visit.asp
Avatar utilizator
H^yal
Imi place aici si raman...
Imi place aici si raman...
 
Mesaje: 118
Membru din: 10 Dec 2005, 16:20
Localitate: British Columbia
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 3 ori

Publicitate

Mesajde H^yal » 22 Sep 2012, 18:57

Piccolinno scrie:salut!! spunemi te rog cit a durat ca mama sa primeasca viza??


Daca nu s-au schimbat prea multe intre timp, ar trebui sa dureze 7 zile lucratoare.
Avatar utilizator
H^yal
Imi place aici si raman...
Imi place aici si raman...
 
Mesaje: 118
Membru din: 10 Dec 2005, 16:20
Localitate: British Columbia
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 3 ori

Mesajde Piccolinno » 22 Sep 2012, 19:25

H^yal scrie:
Piccolinno scrie:salut!! spunemi te rog cit a durat ca mama sa primeasca viza??


Daca nu s-au schimbat prea multe intre timp, ar trebui sa dureze 7 zile lucratoare.

merci mult
DCS - 24.12.09
ACC - 03.06.10
INV - 07.10.10
INT - 29.11.10 8-30+
VIZA-02-11-11
Can-14-11-11
Piccolinno
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 40
Membru din: 07 Noi 2009, 04:22
Localitate: Quebec
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde Gi cu » 23 Sep 2012, 14:27

Mersi mult pentru informatie!!!
Gi cu
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 36
Membru din: 12 Oct 2009, 02:47
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde bitta » 02 Oct 2012, 20:57

dureaza 10 zile lucratoare, vineri ambasada este inchisa.....
martie 2011
Avatar utilizator
bitta
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 76
Membru din: 22 Oct 2007, 05:26
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde diana_8023 » 03 Apr 2013, 03:16

salut. Parintii pensionati pe caz de boala pot obtine viza turistica? Pot sa isi dea seama cei dela ambasada care sunt pensionati pe caz de boala?
diana_8023
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 5
Membru din: 23 Oct 2009, 15:03
Localitate: Ramnicu Valcea, RO
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Canada - Temporar in Canada: viza turistica, permis de munca, studii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori

  • Publicitate
cron