Pagina 1 din 1

Inchiriere container

MesajScris: 28 Feb 2012, 16:55
de geta_cucu
As dori sa inchiriez un container pentru a aduce ceva din Romania. Imi poate spune si mie cineva, va rog, cam cum s-ar proceda in aceasta situatie? Si cit costa? Va multumesc.

Re: Inchiriere container

MesajScris: 29 Feb 2012, 10:21
de liza77
geta_cucu scrie:As dori sa inchiriez un container pentru a aduce ceva din Romania. Imi poate spune si mie cineva, va rog, cam cum s-ar proceda in aceasta situatie? Si cit costa? Va multumesc.


http://cargoromania.com/romcanmar.php
Incearca la astia...eu nu am folosit serviicile, dar sunt multe variabile de luat in calcul...containerele sunt de 20 foot sau 40 foot, apoi exista o limita de greutate per container, etc...cel mai bine ar fi sa magazinezi un pic , sa trimiti mailuri la mai multe companii si sa obtii niste oferte de pret.
De asemenea poti incerca si la freight forwarders de aici din Montreal...Omnitrans, OEC, UPS-SCS, Delmar, etc. Se poate si sa trimiti LCL - adica nu e obligatoriu sa inchiriezi un container intreg daca nu ai suficiente marfuri ci poti trimite 1 palet sa zicem iar freight forwarder-ul (na ca nu stiu cum ii zice in romana - intermediarul) va face grupaj de marfuri...

Container

MesajScris: 29 Feb 2012, 21:26
de geta_cucu
Multumesc pentru informatii.

Re: Container

MesajScris: 21 Mar 2012, 07:29
de sorro
geta_cucu scrie:Multumesc pentru informatii.

Incearca si la Douane Group SRL -- ai toate informatiile la http://www.realizat.com/viewtopic.php?t=243987&postdays=0&postorder=asc&start=16# (mesajul 20).

Nu stiu daca inchiriaza si containere (eu am trimis doar cutii), dar am avut o experienta pozitiva cu ei si au preturi foarte bune.