• Publicitate

Vrem sa alegem in Toronto

Integrarea si viata in provincia Ontario (Toronto, Kitchener, London, Windsor). Petrecerea timpului liber, activitati comunitare, vacante, hobbyuri, activitati recreative, cartiere, biserici romanesti, transport, internet, medici, cursuri de limba
Răspunde

Vrem sa alegem in Toronto

Mesajde vceban » 24 Noi 2014, 17:32

Salut,

Poate pentru cineva o sa sune bizar, dar avem nevoie de ajutor pentru a ajunge la sectia de votare din Toronto pe data de 30 Noiembrie 2014. Noi locuim in Montreal, si avem zbor spre sud dis-de-dimineata. Dar avem escala la Toronto, citeva ore bune, si am vrea sa ne facem datoria de cetateni ai RM si sa votam. Avem trei posibilitati:

1. Luam taxiul (asta e ultima solutie)
2. Mergem la transportul public (solutia optima)
3. Daca se gaseste vreun patriot sa ne plimbe prin Toronto de la aeroport la Sectia de Votare si ianpoi (solutia cea mai buna :D )

Sincer nu avem nici o problema sa mergem si cu transportul public. Dar daca ati putea sa-mi spuneti care sint preturile si de unde pot sa cumparam tichete.

Google map imi arata ceva de genul Pearson Aeroport Express towards 40 - Richmond Hill Centre, dupa aia trebuie sa iau citeva autobuse.

Cum inteleg Express-ul, e un tren sau metro. Cumpar tiket din Aeroport? tiketul merge si la autobuz? as putea sa-mi cumpar un pass la ambele pentru toata ziua?

Merci mult, si ne vedem la Sectia de Votare!
Interviu-12.12.08
D.II-07.04.2009
Control Med-23.06.09
Inv.viza- 22.09.09
vceban
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 2
Membru din: 28 Apr 2008, 06:06
Localitate: Rep. Moldova
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Înapoi la Canada - Ontario - Rubrica locala

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

  • Publicitate