• Publicitate

Salutare lume - si bun venit pe forumul nostru!

Raspunsuri la intrebari despre emigrarea in Canada puse de catre cei care aplica din Republica Moldova. Consultatii virtuale si opinii personale. Informatie utila atat pentru noii veniti cat si pentru cei care ii sustin de acasa. Atentie: aceasta rubrica este singura unde este permisa publicarea de continut in limba rusa.
Reguli forum
Atenție: rubrica "Republica Moldova" este destinată numai conversațiilor în limba rusă și temelor care se adreseaza DOAR celor din Republica Moldova. Subiectele care îi privesc și pe români vor trebui publicate în rubrica în care se potrivesc cel mai bine din RESTUL rubricilor forumului.

Astfel, este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de cereri/oferte oferte de joburi sau locuințe, precum și anunțuri legate de procesul de emigrare în această rubrică (destinată exclusiv comunicării între utilizatori în limba rusă și/sau pe probleme specifice comunității din Republica Moldova). De asemenea, este INTERZISĂ publicarea de subiecte în dublu exemplar, respectiv atât la rubrica "Republica Moldova" cât și la rubrica destinată românilor.

Pentru anunțuri de cereri/oferte de joburi sau locuințe folosiți rubrica locală din zona unde locuiți sau în care căutați/oferiți job.

Pentru anunțuri legate de procesul de emigrare (formalități, timeline-uri, acte, teste limbă etc.), folosiți rubrica "Canada - Emigrarea pe partea franceză/Quebec" sau "Canada - Emigrarea pe partea federală/engleză", după caz.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Subiect închis

Salutare lume - si bun venit pe forumul nostru!

Mesajde vinikon » 08 Noi 2009, 10:42

Bine ati venit pe forumul nostru - un spatiu de discutii si de ajutor reciproc atat pentru cei din Republica Moldova cat si pentru ceilalti vizitatori ai portalului.

Acest forum nu are ca scop separarea sau divizarea vizitatorilor ci crearea unui spatiu virtual de intalnire a persoanelor care au emigrat din Republica Moldova cu ceilalti care sunt in tara sau in orice alt colt a lumii.

Va asteptam cu intrebari, opinii, discutii pe diferite subiecte precum si cu diferite informatii pe care le credeti utile pentru ceilalti.

Sa fim mai aproape unii de altii!!!
Avatar utilizator
vinikon
Coordonator 'Republica Moldova'
 
Mesaje: 89
Membru din: 05 Sep 2007, 19:48
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Внимание русскоязычным пользова

Mesajde vinikon » 11 Iul 2011, 12:56

Не стесняйтесь начинать новые топики и задавать вопросы на форуме.

Вас ждут другие, более скромные пользователи и гости нуждающиеся в информации.
Avatar utilizator
vinikon
Coordonator 'Republica Moldova'
 
Mesaje: 89
Membru din: 05 Sep 2007, 19:48
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data


Înapoi la Canada - Aplicanti din Republica Moldova (ROM-RUS)

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori

  • Publicitate