• Publicitate

Apartament curat 3 1/2

Raspunsuri la intrebari despre emigrarea in Canada puse de catre cei care aplica din Republica Moldova. Consultatii virtuale si opinii personale. Informatie utila atat pentru noii veniti cat si pentru cei care ii sustin de acasa. Atentie: aceasta rubrica este singura unde este permisa publicarea de continut in limba rusa.
Reguli forum
Atenție: rubrica "Republica Moldova" este destinată numai conversațiilor în limba rusă și temelor care se adreseaza DOAR celor din Republica Moldova. Subiectele care îi privesc și pe români vor trebui publicate în rubrica în care se potrivesc cel mai bine din RESTUL rubricilor forumului.

Astfel, este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de cereri/oferte oferte de joburi sau locuințe, precum și anunțuri legate de procesul de emigrare în această rubrică (destinată exclusiv comunicării între utilizatori în limba rusă și/sau pe probleme specifice comunității din Republica Moldova). De asemenea, este INTERZISĂ publicarea de subiecte în dublu exemplar, respectiv atât la rubrica "Republica Moldova" cât și la rubrica destinată românilor.

Pentru anunțuri de cereri/oferte de joburi sau locuințe folosiți rubrica locală din zona unde locuiți sau în care căutați/oferiți job.

Pentru anunțuri legate de procesul de emigrare (formalități, timeline-uri, acte, teste limbă etc.), folosiți rubrica "Canada - Emigrarea pe partea franceză/Quebec" sau "Canada - Emigrarea pe partea federală/engleză", după caz.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Răspunde

Apartament curat 3 1/2

Mesajde taneavitalie » 16 Mai 2016, 20:31

Av.Plymouth,Montroyal H4P1B2 , bloc beton, curat, linistit, vecini romani si moldoveni, 2 minute pina la Metro, magazine si farmacie. Colegiu Saint _Laurent aproape. posibilitate pentru garaj. pret 775 $ liberi din iulie sau august.
CSQ 18.10.2013
D2 19.03.2014
IUC 24.04.2014
CM 29.07.2014
viza 30.07.15
Avatar utilizator
taneavitalie
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 62
Membru din: 15 Aug 2014, 09:06
A multumit: 17 ori
I s-a multumit: 8 ori

Publicitate

Înapoi la Canada - Aplicanti din Republica Moldova (ROM-RUS)

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori

  • Publicitate