• Publicitate

Indemnare sa merga toata lumea la vot pe 13 noiemrie

Raspunsuri la intrebari despre emigrarea in Canada puse de catre cei care aplica din Republica Moldova. Consultatii virtuale si opinii personale. Informatie utila atat pentru noii veniti cat si pentru cei care ii sustin de acasa. Atentie: aceasta rubrica este singura unde este permisa publicarea de continut in limba rusa.
Reguli forum
Atenție: rubrica "Republica Moldova" este destinată numai conversațiilor în limba rusă și temelor care se adreseaza DOAR celor din Republica Moldova. Subiectele care îi privesc și pe români vor trebui publicate în rubrica în care se potrivesc cel mai bine din RESTUL rubricilor forumului.

Astfel, este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de cereri/oferte oferte de joburi sau locuințe, precum și anunțuri legate de procesul de emigrare în această rubrică (destinată exclusiv comunicării între utilizatori în limba rusă și/sau pe probleme specifice comunității din Republica Moldova). De asemenea, este INTERZISĂ publicarea de subiecte în dublu exemplar, respectiv atât la rubrica "Republica Moldova" cât și la rubrica destinată românilor.

Pentru anunțuri de cereri/oferte de joburi sau locuințe folosiți rubrica locală din zona unde locuiți sau în care căutați/oferiți job.

Pentru anunțuri legate de procesul de emigrare (formalități, timeline-uri, acte, teste limbă etc.), folosiți rubrica "Canada - Emigrarea pe partea franceză/Quebec" sau "Canada - Emigrarea pe partea federală/engleză", după caz.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Răspunde

Indemnare sa merga toata lumea la vot pe 13 noiemrie

Mesajde eilativ » 02 Noi 2016, 23:20

Sintem foarte multi cei stabiliti in Canada sau cei care vor sa se stabileasca aici si suntem obligati sa ne facem datoria de-a merge la votare pentru a scoate Moldova din impas.
Cu toti avem parinti, frati, suruori, prieteni, rude care au ramas in Moldova. Sa nu-i lasam fara ajutor.
Indemn toata lumea sa iasa la vot pe 13 noiembrie.

Unde putem merge la vot

Montreal
Comunitatea moldovenilor Montreal
6767 Chemin de la Côte-des-Neiges biroul 602, Montréal, QC H3S 2T6

Ottawa
Sediul ambasadei RM
275 Slater Street suite 801 cod postal K1P5H9

Toronto
170 Sheppard Avenue West unit15

Cei care locuiesc mai departe recomand sa faca o excursie prin orasele indicate mai sus. Timpul e inca foarte favorabil.

Da si cine stie din ce cauza site-ul comunitatea moldovenilor Montreal este SPART virusat? Nu recomand sa-l deschideti. Oare e intimplator!?
Avatar utilizator
eilativ
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 39
Membru din: 29 Mar 2012, 08:24
Localitate: Rep. Moldova
A multumit: 3 ori
I s-a multumit: 4 ori

Publicitate

Înapoi la Canada - Aplicanti din Republica Moldova (ROM-RUS)

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

  • Publicitate
cron