• Publicitate

cedare bail 4 1/2 in saint laurent

Raspunsuri la intrebari despre emigrarea in Canada puse de catre cei care aplica din Republica Moldova. Consultatii virtuale si opinii personale. Informatie utila atat pentru noii veniti cat si pentru cei care ii sustin de acasa. Atentie: aceasta rubrica este singura unde este permisa publicarea de continut in limba rusa.
Reguli forum
Atenție: rubrica "Republica Moldova" este destinată numai conversațiilor în limba rusă și temelor care se adreseaza DOAR celor din Republica Moldova. Subiectele care îi privesc și pe români vor trebui publicate în rubrica în care se potrivesc cel mai bine din RESTUL rubricilor forumului.

Astfel, este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de cereri/oferte oferte de joburi sau locuințe, precum și anunțuri legate de procesul de emigrare în această rubrică (destinată exclusiv comunicării între utilizatori în limba rusă și/sau pe probleme specifice comunității din Republica Moldova). De asemenea, este INTERZISĂ publicarea de subiecte în dublu exemplar, respectiv atât la rubrica "Republica Moldova" cât și la rubrica destinată românilor.

Pentru anunțuri de cereri/oferte de joburi sau locuințe folosiți rubrica locală din zona unde locuiți sau în care căutați/oferiți job.

Pentru anunțuri legate de procesul de emigrare (formalități, timeline-uri, acte, teste limbă etc.), folosiți rubrica "Canada - Emigrarea pe partea franceză/Quebec" sau "Canada - Emigrarea pe partea federală/engleză", după caz.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Răspunde

cedare bail 4 1/2 in saint laurent

Mesajde Guzgan » 19 Noi 2016, 22:06

Predau bail la un apartament 4 1/2 situat in Saint-Laurent la bulevard Cote-Vertu, bloc de beton cu 10 etaje incepand cu 1 ian 2017( posibilitate de a intra din decembrie) . Statia de autobuz la scara, aproape de metro cote-vertu, cegep st laurent, cegep vanier, cegep bois de boulogne. Foarte aproape de gradinite si scoli. Chiria este 905 dolari pe luna inclus caldura ( de mentionat ca in acest moment apartamentele 4 1/2 din bloc se inchiriaza cu 950 dolari). Electricitatea e 60 dolari la 2 luni. Inclus aragaz si frigider. Motivul predarii apartamentului este achizitionarea unei case. Pentru mai multe detalii 514-627-2936
Lolo
Guzgan
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 60
Membru din: 17 Aug 2009, 04:14
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Înapoi la Canada - Aplicanti din Republica Moldova (ROM-RUS)

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori

  • Publicitate