• Publicitate

Va cer un sfat, privitor la situatia mea.

Raspunsuri la intrebari despre emigrarea in Canada puse de catre cei care aplica din Republica Moldova. Consultatii virtuale si opinii personale. Informatie utila atat pentru noii veniti cat si pentru cei care ii sustin de acasa. Atentie: aceasta rubrica este singura unde este permisa publicarea de continut in limba rusa.
Reguli forum
Atenție: rubrica "Republica Moldova" este destinată numai conversațiilor în limba rusă și temelor care se adreseaza DOAR celor din Republica Moldova. Subiectele care îi privesc și pe români vor trebui publicate în rubrica în care se potrivesc cel mai bine din RESTUL rubricilor forumului.

Astfel, este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de cereri/oferte oferte de joburi sau locuințe, precum și anunțuri legate de procesul de emigrare în această rubrică (destinată exclusiv comunicării între utilizatori în limba rusă și/sau pe probleme specifice comunității din Republica Moldova). De asemenea, este INTERZISĂ publicarea de subiecte în dublu exemplar, respectiv atât la rubrica "Republica Moldova" cât și la rubrica destinată românilor.

Pentru anunțuri de cereri/oferte de joburi sau locuințe folosiți rubrica locală din zona unde locuiți sau în care căutați/oferiți job.

Pentru anunțuri legate de procesul de emigrare (formalități, timeline-uri, acte, teste limbă etc.), folosiți rubrica "Canada - Emigrarea pe partea franceză/Quebec" sau "Canada - Emigrarea pe partea federală/engleză", după caz.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Răspunde

Va cer un sfat, privitor la situatia mea.

Mesajde Motorola90 » 24 Noi 2016, 15:38

Am depus Dosarul 1 in luna august, anul curent. La moment inca nu sunt casatorit si vreau sa va intreb care o sa fie durata pentru situatiile de mai jos:

a) ma casatoresc in timpul procesarii dosarului, si adaug documentele pentru AS.
b) ma casatoresc dupa ce obtin viza si ajung deja in Canada.

Este corect ca in primul caz se va ingreuna procesarea dosarului si voi obine astfel viza mai tarziu? Este adevarat ca in al doilea caz, intregirea familiei poate dura mai mult de un an, sau chiar doi?

Va multumesc.
TEFAQ - 03.14
MPQ depus - 16.08.16
D1 cerut - 01.08.17
D.1 ajuns - 13.09.17
IR - 31.10.17
Motorola90
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 32
Membru din: 11 Noi 2016, 18:14
Localitate: Ialoveni, MD.
A multumit: 54 ori
I s-a multumit: 5 ori

Publicitate

Re: Va cer un sfat, privitor la situatia mea.

Mesajde Isostar » 25 Noi 2016, 10:19

Raspunsurile sunt da si da. Ce este mai bine pentru situatia expusa, depinde numai de tine.

Mai exista varianta in care continui aplicatia asa cum este, iti iei viza singur si iei cardul de rezidenta. Dupa care viitoare sotie vine in vizita in Ca cu viza de turist (probabil destul de simplu daca are pasaport romanesc), si va casatoriti in Canada. In cazul asta, vei putea sa aplici pentru reintregirea familiei din Canada si sotia poate sa stea in Ca pe durata perioadei in care dosarul este procesat. Au fost cazuri in care dosarul nu a fost acceptat din Canada si s-a cerut ca aplicatia sa fie in tara de resedinta.

Decizia este numai a ta, dar trebuie sa fii constient ca nu exista un raspuns universal. Poate fi bine, poate fi rau, studiaza foarte bine optiunile.
Inghetand pe taramuri canadiene
Avatar utilizator
Isostar
Mereu prezent...
Mereu prezent...
 
Mesaje: 2676
Membru din: 18 Dec 2008, 04:55
Localitate: Ontario
A multumit: 255 ori
I s-a multumit: 436 ori


Înapoi la Canada - Aplicanti din Republica Moldova (ROM-RUS)

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 14 vizitatori

  • Publicitate