• Publicitate

Studii in Canada www.Time2BSmart.com

Raspunsuri la intrebari despre emigrarea in Canada puse de catre cei care aplica din Republica Moldova. Consultatii virtuale si opinii personale. Informatie utila atat pentru noii veniti cat si pentru cei care ii sustin de acasa. Atentie: aceasta rubrica este singura unde este permisa publicarea de continut in limba rusa.
Reguli forum
Atenție: rubrica "Republica Moldova" este destinată numai conversațiilor în limba rusă și temelor care se adreseaza DOAR celor din Republica Moldova. Subiectele care îi privesc și pe români vor trebui publicate în rubrica în care se potrivesc cel mai bine din RESTUL rubricilor forumului.

Astfel, este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de cereri/oferte oferte de joburi sau locuințe, precum și anunțuri legate de procesul de emigrare în această rubrică (destinată exclusiv comunicării între utilizatori în limba rusă și/sau pe probleme specifice comunității din Republica Moldova). De asemenea, este INTERZISĂ publicarea de subiecte în dublu exemplar, respectiv atât la rubrica "Republica Moldova" cât și la rubrica destinată românilor.

Pentru anunțuri de cereri/oferte de joburi sau locuințe folosiți rubrica locală din zona unde locuiți sau în care căutați/oferiți job.

Pentru anunțuri legate de procesul de emigrare (formalități, timeline-uri, acte, teste limbă etc.), folosiți rubrica "Canada - Emigrarea pe partea franceză/Quebec" sau "Canada - Emigrarea pe partea federală/engleză", după caz.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Răspunde

Studii in Canada www.Time2BSmart.com

Mesajde cerepok » 12 Dec 2016, 22:31

Buna, stimati concetateni.
Stiu ca poate ne e prea la tema, dar in orice caz e pentru cei ce ar vrea sa faca studii peste hotare (la un pret de nimica).
Recent s-a lansat start-up-ul care vrea sa vina in ajutorul celor ce vor sa faca studii liceale si universitare peste hotare si pagina lor este http://www.Time2BSmart.com
Pina la moment (in doar primele 5 zile de la anuntare) s-au semnat acorduri de colaborare cu doua universitati majore din Canada.
Pagina de Facebook o puteti gasi aici: https://www.facebook.com/time2bsmart/
la fel daca ati vrea sa sustineti proiectul si in acelasi timp sa participati la sansa de a obtine burse peste hotare v-as recomanda sa-i sustineti pe urmatoarele pagini:
Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/52 ... 2bsmartcom
Indiegogo: https://igg.me/at/time2bsmart
Va multumim anticipat

P.S. Studiile in Canada sunt o sansa reala de imigrare. Dupa cel putin 2 ani de studii, se poate de obtinut Work Permit, iar dupa asta si permanent Resident. Proiectul are ca intentie de a ajuta pe cei cu capacitati sa obtina o cale mai usoara de imigrare. (Avand studiile canadiene va asigur ca viitorul este mai bun pentru a trai in Canada)
DCS28.9.10
INV3.9.11
INT15.11.11(+)CSQ
DII22.11.11
FM10.05.12
CM30.5.12
IV31.07.12
V23.08.12
cerepok
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 80
Membru din: 02 Sep 2010, 13:25
Localitate: Rep. Moldova
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Înapoi la Canada - Aplicanti din Republica Moldova (ROM-RUS)

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori

  • Publicitate