• Publicitate

Help! Noul format electronic de aplicare pentru emigrare...

Raspunsuri la intrebari despre emigrarea in Canada puse de catre cei care aplica din Republica Moldova. Consultatii virtuale si opinii personale. Informatie utila atat pentru noii veniti cat si pentru cei care ii sustin de acasa. Atentie: aceasta rubrica este singura unde este permisa publicarea de continut in limba rusa.
Reguli forum
Atenție: rubrica "Republica Moldova" este destinată numai conversațiilor în limba rusă și temelor care se adreseaza DOAR celor din Republica Moldova. Subiectele care îi privesc și pe români vor trebui publicate în rubrica în care se potrivesc cel mai bine din RESTUL rubricilor forumului.

Astfel, este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de cereri/oferte oferte de joburi sau locuințe, precum și anunțuri legate de procesul de emigrare în această rubrică (destinată exclusiv comunicării între utilizatori în limba rusă și/sau pe probleme specifice comunității din Republica Moldova). De asemenea, este INTERZISĂ publicarea de subiecte în dublu exemplar, respectiv atât la rubrica "Republica Moldova" cât și la rubrica destinată românilor.

Pentru anunțuri de cereri/oferte de joburi sau locuințe folosiți rubrica locală din zona unde locuiți sau în care căutați/oferiți job.

Pentru anunțuri legate de procesul de emigrare (formalități, timeline-uri, acte, teste limbă etc.), folosiți rubrica "Canada - Emigrarea pe partea franceză/Quebec" sau "Canada - Emigrarea pe partea federală/engleză", după caz.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Răspunde

Help! Noul format electronic de aplicare pentru emigrare...

Mesajde Chriska » 24 Ian 2017, 05:34

Salutare! Am inteles ca din 2016 exista alte reguli de depunere la formularelor (daca asa se numeste aceasta). La OIM nu dau consultatii de nici un fel.
De fapt care e treaba...vrem si noi ca si mult altii sa emigram in Canada, partea franceza. Acolo locuieste si tatal, care este divortat de mama si recasatorit deja dar nu aceasta e relevant. Am o familie mare....2 maturi si 3 copii micuti. Nu prea reusesc sa ma informez si nici surse nu prea gasesc, mai ales ca sunt vorbitoare de rusa si e putin greu. Nu stiu de unde sa incep si ce trebuie sa fac pentru a porni procedura. Tatal cand a emigrat (2005) era putin altfel si nici nu mai tine minte nici el ce si cum a fost.

Eu am inteles ca trebuie sa-mi fac un account de "Mon projet Québec" in format on-line. L-am facut dar ceva nu merge si nu-l pot accesa. Sa admitem ca am sa solutionez cu acesta dar mai departe ce e? trebuie sa scanez acte careva si sa la autentific/traduc? daca da, care acte se depun initial si cum se face plata pentru depunere....cand trebuie sa sustin Tefaq, la ce etapa, etc. Stiu ca ar fi multe de scris si putin probabil sa se gaseasca cineva sa aiba rabdare si timp sa scrie atatea detalii dar sunt deacord la orice forma de informare/consultare...aici, mail, tlf, la o cafea/pranz pe care-l voi servi eu desigur....

Merci anticipat
Avatar utilizator
Chriska
 
Mesaje: 3
Membru din: 24 Ian 2017, 05:23
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 1 data

Publicitate

Înapoi la Canada - Aplicanti din Republica Moldova (ROM-RUS)

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori

  • Publicitate