• Publicitate

Emigrare facila sau anunt cultural

Locul de intalnire al viitorilor canadieni: discutii diverse, informatii, socializare, organizare intalniri. Pentru detalii legate de dosare de emigrare pe rol, va rugam sa folositi sectiunea repectiva (Quebec respectiv federala)
Răspunde

Emigrare facila sau anunt cultural

Mesajde TheSecond » 24 Aug 2017, 05:00

Pentru cei care vor sa vada mai de sus viata si sa-si aranjeze din timp emigrarea, cu intelepciune, le recomandam o carte inedita nedestinata copiilor, desi se numeste: Basmele Bunicilor Cuminti.
https://www.amazon.com/dp/1974542491

* *
Cititorul va constata ca-i posibil sa fie incuviintata si o plecare in vizita (p.190) dar ca-i posibila si “o emigrare finala” (p.48 „sa aiba geamantanele pline”); aceasta necesita o pregatire metodica in sensul: zi de zi se vor savarsi si nici una din ele nu va ramane nescrisa (p.176). Luati va rog in considerare ca nu stim ce ne aduce ziua de maine la nivel planetar, dar si individual, si-i bine sa fim lucizi. Pare mult spus ca putem contribui la securitatea mondiala, fara a o neglija pe cea personala, dar intelegerea povestirilor cu elemente romanesti din lucrarea recomandata, poate determina schimbarea destinului in bine pentru noi toti. Atentie, puteti sa si oferiti in dar aceasta carte celor dragi, care au nevoie sa se puna bine cu Bunica si Bunicii instariti. Bafta cu ea si cu gandurile bune!
Avatar utilizator
TheSecond
 
Mesaje: 1
Membru din: 23 Aug 2017, 15:43
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Înapoi la Canada - Cafeneaua viitorilor canadieni

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

  • Publicitate