• Publicitate

ETAPELE EMIGRARII Federale inainte de 26.06.2010

Etapele emigrarii in provinciile engleze ale Canadei (aplicatii pe partea federala): variante de emigrare, actele necesare, formulare, costuri, teste de limba, informatii si discutii
Subiect închis

Mesajde ciocan76 » 21 Mai 2010, 11:54

Iata si impresiile mele de la seminarul organizat la ambasada Canadei la Bucuresti pe data de 21 mai 2010:
- am fost usor socat de cat de deschisi/amabili/dornici sa ajute/intelegatori/omenosi sunt ofiterii de emigrare. Impresia cu care am plecat este ca ei ma vor in tara lor daca sunt skilled si fac punctajul si ca fac ce le sta in putere sa ma ajute
- legat de traduceri, Vlad (singurul oficial de cetatenie Canadiana din sala) a afirmat "don't waste your money" pe traduceri notariale, apostile sau prostii de genul. Traducerile efectuate de orice traducator auorizat sunt bune.
- au intarit ca ei iau de buna orice informatie de la dosar si ca nu se tin scai si nu resping dosare ca n-ai avut nustiuce stampila de la facultate sau nustiuce contract de munca de acum 12 ani.
- nu conteaza pentru ei daca la proof of funds ai minimul cerut sau 150 000 eur. Pentru ei e tot una.
- sunt unul dintre cele mai sprintene centre de procesare si se mandresc ca au o durata de acordare de viza de sub un an sau pe-acolo
- sta in puterea noastra sa avem un dosar cat mai complet si cat mai clar si orice info ii ajuta sa ia o decizie. Caz concret: eu am obtinut niste premii profesionale care au legatura cu codul sub care am aplicat si desi nu se specifica nimic in ghid legat de asa ceva, mi-au zis sa le anexez la dosar pentru ca orice info ii ajuta. Sa nu fie "photos from graduation night" si chestii care au legatura cu dosarul.
- au specificat clar ca NU ESTE PROBLEMA LOR daca la momentul in care trebuie sa depui D2 nu ai IELTS dat sau nu iti ajung punctele din aceasta cauza. Ei au afirmat ca sunt acolo sa judece punctajul tau din momentul acela si nu de peste 3 sau 6 luni - este problema fiecaruia ca nu are IELTS sau punctaj si ca asta NU este motiv de amanare ci de respingere fara refund de bani. Deci, IELTS inainte.
- in aceeasi idee, pe cei care tre sa isi ia caziere din SUA sau din alte tari, s-o faca din timp ca dureaza undeva la 6 luni (6 luni pt SUA au dat exemplu).
- legat de experienta de munca: ii intereseaza ultimii 4 ani din meseria pe care aplici si vag de tot tot history-ul. Nu este o mare problema ca nu ai nustiuce contract de acum 8 ani dintr-un job de barman.
<a href="http://www.giftjoy.com.au/">GiftJoy - Australian online gift shop</a>.
Avatar utilizator
ciocan76
Sunt de-al casei...
Sunt de-al casei...
 
Mesaje: 590
Membru din: 26 Apr 2010, 14:02
Localitate: U.S.A.
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Anterior

Înapoi la Canada - Emigrarea pe partea federala/engleza

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

  • Publicitate