• Publicitate

TIMELINE-uri dosare pe partea engleza (II)

Etapele emigrarii in provinciile engleze ale Canadei (aplicatii pe partea federala): variante de emigrare, actele necesare, formulare, costuri, teste de limba, informatii si discutii
Răspunde

Mesajde alexahat » 24 Oct 2013, 09:20

miri2005 scrie:Am aplicat in iunie 2012 si avem oferta de munca. Am primit ok-ul in noiembrie 2012 .
Si noi asteptam medicalele si ia uite ce bucurie ne-au facut. Insa nu stiu in ce consta interviul....

Ioana, la voi a mers super repede, bravo!

Stelutta, voi de ce aveti doua dosare depuse?


Wow, dar ce angajator asteapta pe cineva sa ii ocupe o pozitie mai bine de un an de zile? Poate chiar doi ani pana primiti viza si ajungeti acolo...
DCS: 03.08.2012
Perm 104 (ACC&OUV): 18.01.2013
CSQ posta: 15.09.2014
Avatar utilizator
alexahat
Imi place aici si raman...
Imi place aici si raman...
 
Mesaje: 176
Membru din: 10 Noi 2011, 09:21
Localitate: Bucuresti, RO
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 5 ori

Publicitate

Mesajde miri2005 » 25 Oct 2013, 04:55

Cand se face oferta de munca, scrie ca este valabila 2 ani de la momentul in care angajatorul depune dosarul.
Ielts-26.05.12;OK Sydney-05.11.12;Interviu -6.11.13;AM-12.11.13;IV-04.12.13;V-31.12.13;zbor:04.03.14
miri2005
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 80
Membru din: 10 Ian 2006, 10:36
Localitate: Ottawa, ON, Canada
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde alexa_bubu » 24 Noi 2013, 08:11

buna ziua!
Desi nu s-a mai scris de ceva vreme aici, indraznesc si eu sa intreb daca chiar trebuie adaugat la dosar dovada ca ai 17000 de CAD in cont (2 adulti si copil). Voi cum ati procedat? Am vrea sa pornim procesul de emigrare (stiu ca e cam tarziu), avem meseia ok, trebue sa dam IELTS dar nu stiu daca sa pornim la drum avand in vedere ca nu avem 17000 de cad, ci, din contra, avem rate la un apartament.
Va multumesc!
Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, insa in cautarea ei merita sa alergi toata viata!!!!
alexa_bubu
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 5
Membru din: 19 Oct 2010, 09:04
Localitate: Iasi, RO
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde miri2005 » 24 Noi 2013, 12:31

Da, trebuie sa prezinti un extras de cont in care scrie ca ai cei 17000 CAD, indiferent in ce moneda vrei tu, cu echivalentul in CAD de pe Bank of Canada, printata cat mai aproape de trimiterea dosarului.

Nu ai nevoie de dovada fondurilor doar in cazul in care ai oferta de munca din Canada si lucrezi deja in Canada.
Ielts-26.05.12;OK Sydney-05.11.12;Interviu -6.11.13;AM-12.11.13;IV-04.12.13;V-31.12.13;zbor:04.03.14
miri2005
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 80
Membru din: 10 Ian 2006, 10:36
Localitate: Ottawa, ON, Canada
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde miri2005 » 13 Dec 2013, 05:11

Cat este valabila viza pentru aplicantii pe partea federala, stie cineva?
Ielts-26.05.12;OK Sydney-05.11.12;Interviu -6.11.13;AM-12.11.13;IV-04.12.13;V-31.12.13;zbor:04.03.14
miri2005
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 80
Membru din: 10 Ian 2006, 10:36
Localitate: Ottawa, ON, Canada
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde acino » 13 Ian 2014, 20:22

viza este valabila un an de la analizele medicale.
D - 20.12.2010
AM - 04.07: Re - 02.11.
Toronto - 25.02.2012
acino
Imi place aici si raman...
Imi place aici si raman...
 
Mesaje: 218
Membru din: 02 Iul 2010, 08:14
Localitate: Toronto,On,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Canada - Emigrarea pe partea federala/engleza

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori

  • Publicitate
cron