• Publicitate

Copiii si familia - bun venit, precizari & reguli

Multi parinti si viitori parinti aleg sa vina in Canada pentru viitorul copiilor. In aceasta rubrica discutam despre nasterea lor, gradinite, scoli, sistemul medical pediatric din Canada, alegerea scolilor, activitati extrascolare si in general despre tot ce e legat de cresterea lor.

Moderator: sorro

Reguli forum
Atenție: este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de cereri și/sau oferte de locuri la grădiniță în această rubrică (destinată strict discuțiilor generale despre copii în Canada și creșterea lor).

Pentru anunțuri cu oferte sau căutare de locuri la grădinită (care pot fi publicate gratuit, în folosul comunității) folosiți rubrica locală din zona unde se află grădinița cu locuri libere sau unde locuiți și căutați.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Subiect închis

Copiii si familia - bun venit, precizari & reguli

Mesajde sorro » 24 Noi 2013, 01:07

Bine ati venit in rubrica "Copiii si familia", o rubrica dedicata celor mici, precum si celor mari care au grija de cei mici! Desigur, oricine pasionat de subiect (parinte sau nu) este binevenit de asemenea... :)

Pentru ca toata lumea sa aiba o experienta placuta si utila in navigarea acestei rubrici, cateva precizari si reguli se impun:
  1. Respectati caracterul general al rubricii: informatii despre nastere, gradinite, scoli, sistemul medical pediatric din Canada, activitati extrascolare, cresterea si ingrijirea copiilor, activitati in familie. Nu deschideti discutii aici legate de casatorii sau divorturi ("Rubrica juridica"), educatie pt. adulti ("Studii si formare profesionala") sau anunturi de mica publicitate (rubricile locale dedicate acestui scop). Subiectele care nu isi au locul aici vor fi mutate in rubricile corespunzatoare.
  2. Recititi subiectele existente INAINTE de a deschide o conversatie noua. Nimanui nu ii vor folosi 10 subiecte deschise pe aceeasi tema...
  3. In cadrul unei discutii, postati ON TOPIC. Tuturor ne place sa gasim rapid informatia pe care o cautam si nu sa navigam prin zeci de postari fara legatura cu subiectul...
  4. Exprimati-va opinia, insa nu judecati pe altii pentru alegerile facute sau opiniile exprimate. Aceasta rubrica se doreste a fi un sprijin si o resursa utila pentru cei interesati de subiect si nu un spatiu pentru discutii inutile in contradictoriu...
  5. Daca aveti informatie pertinenta legata de un subiect, nu o tineti pentru dvs., ci postati-o public in cadrul conversatiei corespunzatoare. Mesageria privata este destinata doar comunicarii directe intre doi membri, ceea ce inseamna ca alte persoane potential interesate nu vor putea beneficia de informatiile transmise ca mesaj privat.
  6. Pentru raportarea oricarei incalcari a unei reguli a forumului, utilizati numai BUTONUL ALBASTRU.
  7. Daca aveti orice intrebare/problema legata de functionarea acestei rubrici, NU deschideti un subiect nou si nici nu comentati in cadrul unui subiect existent! Contactati-ma direct prin mesagerie privata la ID-ul sorro si voi incerca sa va raspund in cel mai scurt timp. Daca problema se refera la incalcarea unei reguli a forumului, utilizati numai BUTONUL ALBASTRU.

Pentru conformitate, o foarte scurta prezentare personala, pertinenta la aceasta rubrica... Sunt originar din Bucuresti, emigrat impreuna cu familia in Montreal in 2011. Avem doi copii (6 si 8 ani) si un al treilea pe drum... :) Pentru cei interesati, mai multe despre povestea noastra, precum si informatii utile (in special noilor veniti), aici.

Toate bune, multumiri anticipate pentru conformarea la reguli si contributia la aceasta rubrica si navigare placuta!
sorro
Cine e înțelept? Cel care învață de la oricine. Cine e bogat? Cel care se bucură de ceea ce are.
Avatar utilizator
sorro
Moderator 'Copiii si familia in Canada'
Moderator 'Copiii si familia in Canada'
 
Mesaje: 4350
Membru din: 25 Apr 2010, 01:07
Localitate: Montreal, QC, Canada
A multumit: 733 ori
I s-a multumit: 492 ori

Publicitate

Înapoi la Canada - Copiii si familia

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

  • Publicitate