• Publicitate

Sanse de reusita

Integrarea si viata in zona capitalei nationale Ottawa-Gatineau. Petrecerea timpului liber, activitati comunitare, vacante, hobbyuri, activitati recreative, cartiere, biserici romanesti, transport, internet, medici, cursuri de limba
Răspunde

Sanse de reusita

Mesajde emilias » 10 Feb 2010, 05:23

Buna ziua,
Citesc de ceva timp cat mai multe informatii despre Canada in ideea ca eu si familia mea incercam sa ne depunem dosarul de emigrare. As vrea sa stiu, din cate cunoasteti fiecare, daca cu meseriile pe care le avem eu si sotul meu sunt sanse mai mari sau mai mici in gasirea unui loc de munca, in special in zona Gatineau-Hull-Ottawa. Precizez ca eu sunt profesoara de informatica la liceu (am absolvit Fac. de mate-info), iar sotul meu este absolvent de Electronica si Telecomunicatii cu experienta in sisteme fiscale si de marcat si avem un copil de 2,5 ani.
O alta intrebare ar fi legata de primul dosar care se trimite la Viena. Este cineva care si-a intocmit acel dosar singur sau este mai indicat sa apelam la serviciile unui avocat care sa se asigure ca toate actele sunt OK.
Multumesc mult pentru ajutor. Sper sa primesc cat mai curand un raspuns.
emilias
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 3
Membru din: 09 Feb 2010, 05:37
Localitate: Ramnicu Valcea, RO
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Mesajde badicioiu » 12 Feb 2010, 07:18

In Ottawa sunt multe companii in high-tech, de la startup-uri la corporatii mari. Sansele mai depind si de persoana in cauza, nu numai de dinamica pietei de munca. Poti vedea cum merge piata dupa anunturile de pe site-urile de joburi. Nu dati banii aiurea la avocati, mai bine ii pastrati pentru cand veti ajunge in Canada. Succes.
DCS 13.01.2009
INT 04.05.2009
D2 13.05.2009
AM 03.07.2009
badicioiu
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 31
Membru din: 04 Dec 2006, 03:01
Localitate: Ploiesti, RO
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Mesajde idib.aicul » 19 Feb 2010, 22:51

@ emilias,

ar fi o idee buna sa nu dati bani la nici o firma. noi am facut singuri dosarul, doar urmarind etapele, informatiile si indicatiile date de gabriela hoidrag in sectiunea 'etapele emigrarii ...' din acest forum. totul a mers struna. doar verificati cu atentie traducerile, ceea ce ati completat si actele de care aveti nevoie inainte de a trimite fiecare dosar. succes.
Avatar utilizator
idib.aicul
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 11
Membru din: 09 Feb 2010, 13:58
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data


Înapoi la Ottawa-Gatineau - Rubrica locala

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

  • Publicitate