de uniprics » 02 Aug 2008, 00:44
Cedez contract inchiriere apartament incepand cu 1 septembrie 2008, 3 1/2, etaj 1, Anjou, boul. Joseph-Renaud, un dormitor, o camera de zi, bucatarie si baie, locker de aproximativ 4 metri patrati, in bloc cu mai multe familii de romani, 475 $/luna, caldura si apa calda incluse - frigider si ,,aragaz" aproape noi - 3 luni de utilizare - eu le-am primit noi de la administrator. Blocul are 2 etaje, parcari subterane si exterioare, este situat la 200 de metri de un centru comercial, 2 linii de autobuz in imediata apropiere, 85 si 28, 10 minute de autobuz pana la statia de metrou Honore - Beaugrand, 2 scoli primare francofone si una anglofona la mai putin de 500 de metri, scoala secundara Anjou cam la 700 de metri. Cred ca este cea mai ieftina oferta posibila. Cladirea, in ciuda preturilor moderate este intr-o foarte buna stare din toate punctele de vedere. Administratorii blocului sunt o familie de polonezi, oameni de treaba, gospodari, curati si saritori. Cu tot cu electricitate (25 $/luna) se fac 500 $ / luna pentru un 3 1/2 ! Are un singur defect - nu are balcon ! La sfarsitul lunii august zugravesc apartamentul din nou iar administratorii s-au angajat sa rascheteze apartamentul daca noii locatatari considera necesar ! Nu este nici o smecherie la mijloc - noi suntem obligati sa ,,schimbam" orasul iar administratia blocului prefera sa inchirieze tot unor romani !
Cei interesati pot suna la 514 - 352 - 5592 !