• Publicitate

Declaratii de taxe / Income Tax Returns

Anunturi de vanzari, cumparari, cereri, donatii, matrimoniale, diverse pentru cei care locuiesc in zona Ottawa-Gatineau. Anunturile de publicitate comerciala vor trebui contractate cu realizat.com inainte de a fi publicate. Va rugam sa ne contactati la [email protected]
Răspunde

Declaratii de taxe / Income Tax Returns

Mesajde Jasper » 16 Mar 2008, 21:02

Preparator de taxe certificat EFile (si NetFile Québec), ofer servicii COMPLETE de intocmire declaratii de impozit pentru rezidenti (orice provincie/teritoriu, inclusiv Québec), nerezidenti, rezidenti factuali sau deemed residents. Salariati sau self-employed. Specializat in imigrare/emigrare! Serviciu personal si personalizat. Pentru detalii, sunati la 778-785-0502 sau trimiteti email la "tax la motzweb punct ca".

Garantia mea de calitate: Daca imi aratati ca declaratia dvs. de taxe se putea face (in mod legal) astfel incit rezultatul sa fie mai bun decit cel indicat de mine, va returnez intregul meu onorariu.

Daca sinteti pe ajutor social, sunati si intrebati de tariful social. Daca sinteti student(a), intrebati de pretul special pentru studenti.

Mentionati faptul ca ati vazut acest anunt aici si beneficiati de o reducere de $5 (1 singura reducere pe familie) fata de tariful standard (reducere oferita pe factura finala). Daca sinteti o familie de minim 2 persoane, intrebati de reducerea de pret pentru familii.
Jasper
Am aflat de voi...
Am aflat de voi...
 
Mesaje: 5
Membru din: 13 Feb 2004, 22:05
Localitate: Vancouver,BC,CA
A multumit: 0 data
I s-a multumit: 0 data

Publicitate

Înapoi la Ottawa-Gatineau - Mica publicitate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

  • Publicitate