• Publicitate

CARCASA pentru mini COMPUTER pe platforma ITX

Intrebari, raspunsuri si discutii de natura tehnica: calculator, internet, autovehicule, electronice si electrocasnice. Atentie: aceasta rubrica NU este pentru postarea anunturilor de vanzari-cumparari/servicii. Anunturile postate vor fi sterse.
Reguli forum
Atenție: este INTERZISĂ publicarea de anunțuri de vânzări/cumpărări de electronice/calculatoare sau automobile în această rubrică. Pentru vânzări/cumpărări publicați anunțurile la rubrica locală specifică zonei unde vă aflați sau căreia i se adresează oferta respectivă.

Acesta rubrică este destinată STRICT discuțiilor de ordin tehnic legate de rezolvarea problemelor cu electronice, automobile, calculatoare, sfaturi de achiziție, șamd.

Mesajele care contravin acestei restricții vor fi șterse fără preaviz.
Răspunde

Re: CARCASA pentru mini COMPUTER pe platforma ITX

Mesajde crsv » 01 Sep 2017, 18:58

Adevarat dar daca nu esti in gaming nu e mare diferenta daca ai quad sau hexa sau octa sau ddr 3 ori 4 , rezultatul va fi acelasi . E cumva ca la masini , atingi viteza maxima cu una ieftina sau scumpa diferenta se face la aspect, facilitati,utilitati etc
Ma uitam la https://www.geekbuying.com/item/VORKE-Z ... 78585.html si are destule , sata 3 , usb 3 , usb c numai la conectivitate , dar merita sa platesti de +3 ori mai mult ? Va fi macar sa zic cu 15% mai performanta la iptv ? Eu am ceva dubii
crsv
Imi place aici si raman...
Imi place aici si raman...
 
Mesaje: 394
Membru din: 17 Noi 2011, 21:04
Localitate: Montreal,Qc,CA
A multumit: 11 ori
I s-a multumit: 46 ori

Publicitate

Anterior

Înapoi la Canada - Stiinta si tehnica

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

  • Publicitate