Pagina 1 din 12

Locuri de vazut/vizitat in Montreal si imprejurimi

MesajScris: 20 Ian 2004, 14:09
de Tavi
Hello tuturor,

Ce-ar fi sa facem o lista cu locurile frumoase din Montreal? Chiar daca majoritatea ne tot spunem ca avem toata viata sa le vedem, mai primesc si cereri venite din partea unor persoane care viziteaza Montreal-ul in scop turistic. Este orasul nostru asa ca ar trebui sa il prezentam mai bine celor dornici sa il cunoasca. In acest scop mi-ar place ca aporturile voastre sa vina insotite de niste coordonate (adresa, program de functionare, nr. de telefon de contact, link, link de 'driving directions', eventual niste poze, etc.).

Multumesc anticipat!

MesajScris: 20 Ian 2004, 14:27
de Anyta
E cam off-topic dar tocmai imi scaldam privirile cu niste imagini din Canada...e o tara superba....pacat ca-i aproape imposibil sa vezi cu proprii ochi locurile respective...;

http://www.viarail.ca/aventures/fr_aven ... _2003.html


Ana

MesajScris: 20 Ian 2004, 17:27
de Liviu
Buna,

Chiar daca poate ca nu se incadreaza prea bine in topic , va pot recomanda statiunea de ski de la Mont Habitant (www.monthabitant.com).
Tarifele si orarul le gasiti la http://0304.monthabitant.com/en_horairetarifs.htm . Va recomand insa sa cumparati biletele de la Costco (le gasiti cam la jumatate de pret).
Daca nu aveti echipament de ski puteti inchiria de la cabana de langa partie, insa preturile sunt destul de mari (vezi http://0304.monthabitant.com/en_boutiqueloca.htm )
In weekend este destul de aglomerat insa daca luati biletul de noapte (15:00 - 22:30 sambata sau 15:22 duminica) si stati pana seara tarziu, va fi mai putina lume pe partie. Evident, in restul saptamanii nu este foarte multa lume. Biletul acopera toate serviciile (telescaun, acces pe toate partiile ...) Daca cumparati biletul de la Costco, trebuie sa va prezentati cu el la receptie si o sa va lipeasca pe geaca un sticker dupa care o sa va identifice cei care supravegheaza partia.

Pt. a afla drumul spre statiune vedeti http://0304.monthabitant.com/en_contacteznous.htm

Ce nu este prea convenabil este faptul ca nu este o partie intermediara. Adica ori mergi pe cea de incepatori, ori pe cele de avansati. Este o diferenta destul de mare intre ele. Aveti mai jos 2 poze cu cabana si cu partiile vazute noaptea.

Sper ca v-am fost de folos, pt mai multe detalii consultati siteul lor sau intrebati-ma.

Liviu.

PS: Din cate am auzit, este una dintre partiile de ski cele mai slab cotate din zona. Mie mi-a placut insa foarte mult. Cred ca merita sa incercati...

Imagine

Imagine

Imagine

Tavi

MesajScris: 21 Ian 2004, 19:41
de Marian_
Alte poze mai clare cu montrealul nu gaseai si tu? :D

MesajScris: 21 Ian 2004, 21:38
de Liviu
Marian_,

Nu este Montrealul, este o statiune la aprox. 50 km de Montreal. Daca vrei poze mai clare, drum bun.

Liviu.

Liviu

MesajScris: 22 Ian 2004, 09:00
de Marian_
Ia zii mah!!!!!! C :Cum se numeste statiunea aceia?
Vad ca esti shmeker tare in privirea statiunilor de iarna. 8)